Trump make america great again

Donald Trump heeft tijdens zijn eerste maand als president van de Verenigde Staten direct een heugelijk feit mogen meemaken. De Dow Jones index wist immers de grens van 20.000 punten te doorbreken. Dit heugelijke feit wist op Wall Street te zorgen voor heel wat feestvreugde.

spx-tabel

Ook Donald Trump kon het destijds niet laten om een Tweet de wereld in te sturen over de magische Dow Jones-grens van 20.000 punten. Op de bovenstaande tabel, afkomstig van MarketWatch, is te zien dat Donald Trump het behoorlijk goed heeft gedaan. De kersverse president van de VS staat op plaats 5 als het gaat om de grootste beursstijging tijdens de eerste maand als nieuwe president (+4%).

Trump is een van de meest besproken presidenten

Donald Trump scoort daarnaast ook goed als het gaat om het aantal artikelen dat er over hem worden geschreven. We mogen wel zeggen dat Trump een van de meest besproken presidenten is uit de geschiedenis van Amerika.

Voor Donald Trump is het te hopen dat hij zijn beloftes de komende tijd ook kan waarmaken. De verwachtingen zijn hooggespannen en de economische hervormingen moeten er voor gaan zorgen dat deze verwachtingen worden ingewilligd. Vooralsnog heeft hij in ieder geval de beleggers aan zijn zijde.