Goudmijnaandelen goedkoop of niet

Het gele edelmetaal heeft de afgelopen twee weken een ware herstelbeweging in gang gezet. Terwijl de indices op Wall Street een stapje terug moesten doen, wist het goud sterk te profiteren van de toegenomen angst onder de beleggers. Op dit moment bewegen we weer rond de hoogste koers van dit jaar, die in februari werd neergezet.

goud

Volgens Commerzbank zal het hier niet bij blijven. De analisten van de zakenbank concluderen dat de goudprijs op dit moment rond een belangrijke grens beweegt. Op het moment dat de goudprijs structureel boven de 1.250 dollar weet uit te breken, zou dit kunnen leiden tot een nieuwe stroom aan vers kapitaal afkomstig van investeerders.

Commerzbank: “Goud beschikt over voldoende opwaarts potentieel”

Overigens benadrukt Commerzbank dat er de afgelopen handelsdagen al heel wat kapitaal richting de goudmarkt is gestroomd. En dat was twee weken geleden nog een compleet ander verhaal. In aanloop naar het Fed-besluit was het aantal koopposities zelfs gedaald met 80% ten opzichte van de hoogste stand van afgelopen zomer.

Juist omdat de goudmarkt de afgelopen tijd opnieuw geconfronteerd is geweest met pessimisme, beschikt deze markt nog over voldoende potentieel. De analisten van Commerzbank laten weten dat de goudmarkt op dit moment wel erg interessant geprijsd is. En dat kunnen we van veel andere markten niet zeggen.

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER