Er zijn al veel geruchten geweest, maar deze keer is het meer dan waarschijnlijk echt. Er circuleren foto’s op het internet van de nieuwe iPhone 8 die voorgaande geruchten grotendeels bevestigen. Wie al een glimp wil opvangen van de nieuwe iPhone, moet onderstaande foto’s eens goed bekijken.

Benjamin Geskin maakt er zijn levensmissie van om als eerste realistische voorspellingen te doen van de nieuwste iPhone. Maar deze keer gaat hij verder dan alleen maar voorspellingen. Geskin beweert namelijk dat hij een echt fysiek model heeft van de toekomstige iPhone via zijn contactpersoon bij Foxconn.

Op de Twitter en Instagram accounts van Benjamin Geskin staan dan ook foto’s van een smartphone die volgens Geskin de nieuwe iPhone zal worden.

THIS IS IT. 2017 OLED iPhone. #iPhone8 #iPhoneX #iPhoneEdition Thanks to @le.pich

Een bericht gedeeld door Benjamin Geskin (@venyageskin1) op

Zoals de geruchten al doen vermoeden, komt Apple volgens Geskin, met een volledig nieuw ontwerp voor de iPhone. De jubileumeditie (de iPhone bestaat dit jaar 10 jaar) zou volledig uit glas bestaan met ronde hoeken en een OELED-scherm.

Het gebrek van een Touch ID in de hardware doet vermoeden dat Apple de Touch ID inbouwt als sensor op het beeldscherm.

Aan de achterkant van de iPhone 8 staat een dual camera. Die camera is verticaal zoals bij de smartphones van Samsung. Hiermee zou het mogelijk zijn om 3D en VR shots te maken.

Naast deze camera staat een microfoon die volgens Geskin technologie bevat om achtergrondruis te reduceren.

Benjamin Geskin zet er niet bij hoeveel de nieuwste iPhone zou kunnen kosten, maar geruchten doen al wel de ronde dat het meer zal zijn dan $1.000. Je moet er met andere woorden iets voor overhebben.

Uiteraard blijkt ook dit een gerucht en Apple zal hier niet officieel op reageren. Maar dit ontwerp is tot nu toe het meest waarschijnlijke scenario. Maar voor het definitieve resultaat zullen liefhebbers waarschijnlijk moeten blijven wachten tot het najaar.

Bronnen: Business Insider + Preen Inquirer

Foto: Twitter Benjamin Geskin