(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Wolters Kluwer flink verhoogd van 35,00 naar 42,50 euro bij een ongewijzigd Houden advies.  

Voor de korte termijn werden de winstverwachtingen van de analisten ongewijzigd, maar voor de langere termijn zijn zij positiever geworden, onder andere dankzij de belastingverlagingen in Amerika.  

Maar tegelijkertijd stellen de marktvorsers dat enkele aanjagers voor de groei in Amerika aan kracht verliezen, waardoor de ruimte voor toekomstige koersdoel- of adviesverhogingen beperkt is.  

Berenberg denkt dat de Legal & Regulatory tak eindelijk weer kan groeien nu de economie in de eurozone sterk aan het aantrekken is. Hiermee kan het data- en informatiebedrijf een belangrijke mijlpaal behalen in de strategie die gericht is op het verbeteren van de portefeuille.  

Het aandeel Wolters Kluwer sloot donderdag op een groen Damrak 0,6 procent lager 42,34 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.