Op 6 februari stond er in de Verenigde Staten een hoorzitting op het programma rond blockchain, virtuele munten en ICO’s. De hoorzitting werd op hoog niveau gehouden met zeer belangrijk regulatoren van de financiële markten. Er waren veel lovende woorden waarop de cryptomarkt sterk herstelde.

Zo zei J. Christopher Giancarlo  van The Commodity Futures Trading Commision (CFTC):

De 20-jarige “do no harm”-regulering op het internet bracht enorme investeringen met zich mee in internetbedrijven en –infrastructuur. Het bracht massa-adaptatie, innovatieve technologieën en het revolutioneerde bijna elk aspect van het leven. Ik geloof dat we deze “do no harm”-regulering ook moeten toepassen op distributed ledger technologie.

“As we saw with the development of the Internet, we cannot put the technology genie back in the bottle. Virtual currencies mark a paradigm shift in how we think about payments, traditional financial processes, and engaging in economic activity. Ignoring these developments will not make them go away, nor is it a responsible regulatory response.”

3 Crypto Kooptips voor 2018!

Overheid moet interesse in cryptomunten respecteren

Jay Clayton van de US Securities and Exchange Commision (SEC) zei:

De ontwikkelingen in de financiële technologie zullen zorgen voor veelbelovende investeringen. Met deze ontwikkelingen kunnen we transacties en activa beter overzien. Maar we moeten er wel voor zorgen dat er voldoende bescherming is binnen het wettelijk kader. Hij erkent dat het beperken van advertenties voor ICO’s een goede stap in de richting is. 10% van alle ICO’s hebben te maken met een hack of fraude.

“Simply said, we should embrace the pursuit of technological advancement, as well as new and innovative techniques for capital raising, but not at the expense of the principles undermining our well-founded and proven approach to protecting investors and markets.”

Volgens Clayton is de Amerikaanse overheid de jongeren verschuldigd om de interesse in cryptomunten te respecteren, en niet te bestraffen.

Bron: CoinTelegraph

Foto Credit: iStock

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven