Begin maart onthulde de advocaat van het failliete Mt. Gox dat hij al voor $400 miljoen Bitcoin en Bitcoin Cash had verkocht. Hij liet ook weten dat er nog veel meer verkocht moet worden om de nabestaanden van het faillissement te vergoeden. Deze verkoopgolf hangt sindsdien boven de markt als een donderwolk. Nu is er iets meer duidelijkheid.

Nobuaki Kobayashi wordt nu de ‘Mt Gox Whale’ genoemd. Dat hij nog voor bijna $2 miljard Bitcoin en Bitcoin Cash moet verkopen, drukt op de cryptomarkt. Eerder onthulde de advocaat niet hoe hij tewerk gaat. Nu doet hij dat wel. Meer nog, hij zegt zelfs dat zijn strategie geen invloed heeft op de dagelijkse prijs van Bitcoin en Bitcoin Cash.

“The method of sale of BTC and BCH was approved by the court as well  — I would like to refrain from explaining the details of the method of sale; otherwise the future sale of BTC and BCH could be hindered  — At present, nothing has been determined regarding the sale of BTC and BCH in the future.”

Geen cryptobroker

Kobayashi zei dat hij experts raadpleegt zodat hij zijn BTC en BCH kan verkopen zonder de prijs te beïnvloeden. Hij verkoopt beide cryptomunten ook niet tegelijkertijd zodat er nu nog een verschillend overschot is.

Tussen december 2017 en februari 2018 verkocht Kobayashi voor ongeveer $400 miljoen cryptomunten. Sindsdien is hij gestopt. Hij gebruikt echter geen cryptobroker om zijn cryptomunten in beheer te verkopen.

De advocaat van het ter ziele gegane Mt. Gox benadrukt wel dat hij Bitcoin en Bitcoin Cash verkoopt op een manier dat het geen effect heeft op de marktprijs van de cryptomunten terwijl hij de veiligheid van de transactie verzekert.

Nobuaki Kobayashi heeft nog zo’n $1,9 miljard cryptomunten onder zijn beheer alsook 44 miljard Japanse Yen uit de verkoop van Bitcoin en Bitcoin Cash.

Bron: Bitcoin news

Foto Credit: Flickr/BTC Keychain

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven