Cryptobrokers in Japan geven er de brui aan nadat ze de voorwaarden voor een licentie niet konden naleven. De brokers bekijken nu hoe ze de fondsen en cryptomunten terug kunnen geven aan de klanten.

Japan is een van de landen die het verste gevorderd is in de regulering van cryptomunten. Bitcoin en Co zijn er dan ook bijzonder populair. Die regulering zal meer bescherming bieden. Dat gebeurt ook door de zwakste partijen te laten verdwijnen. Zo sluiten 5 cryptobrokers de deuren nadat ze hun licentie bij de Japanese Financial Services Agency (FSA) hebben ingetrokken.

Volgens het FSA gaan we in de toekomst nog meer sluitingen zien bij cryptobrokers in Japan. Het FSA geeft ze nu nog de kans om op vrijwillige basis te sluiten voor ze gedwongen worden.

Niet alle cryptobrokers kunnen voldoen aan de voorwaarden die worden opgelegd voor het verhandelen van cryptomunten in Japan. Zo moesten bijvoorbeeld Tokyo Gateway en Mr. Exchange hun beveiliging versterken. Aangezien ze daar niet in slaagden, hebben ze hun licentie teruggegeven en besloten de deuren te sluiten.

3 andere cryptobrokers, Raimu, Bitexpress en Bit Station waren nog niet geregistreerd en geven er nu ook vrijwillig de brui aan. De cryptobrokers bekijken nu hoe ze het cash geld en de cryptomunten moeten teruggeven aan de klanten vooraleer ze de activiteiten stopzetten.

Bron: Bitcoin News

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven