Welke richting kiest crypto naar de toekomst toe? Gaan we uitbreiden of net inkrimpen? Volgens Daniel Masters, de man die vroeger aan het hoofd stond van de ‘global energy trading desk’ bij JP Morgan, is er maar één evolutie mogelijk. De cryptomarkt gaat volgens hem nog groter worden dan we voorheen hebben gezien. Dat zei hij tijdens een interview met Bloomberg.

Masters is nu voorzitter van de digitale investeringsbank Coinshares en chief investment officer bij Global Advisors. Hij legde in een interview met Bloomberg uit hoe ‘distributed ledger’-technologie meer controle gaat geven in de handen van het volk inzake het regelen van hun eigen onderlinge transacties.

That’s at the core of what makes this a revolution

Marktwaarde

De manier waarop Masters de wereld ziet, is nooit een ‘gevecht tot de dood tussen crypto en het oude financiële systeem’ geweest. In plaats daarvan zegt hij dat het gaat om welk deel van het totale financiële ecosysteem toekomt aan cryptovaluta’s. Hij denkt dat, als crypto slechts 5 procent van dat systeem voor zijn rekening neemt, de markt dan nog steeds veel groter zal zijn dan nu het geval is.

Masters beheert meer dan 800 miljoen dollar aan activa voor cryptovaluta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Zcash en Monero maar ook kleinere munten en ICO’s. Over deze laatste zijn ze zeer behoedzaam, er is namelijk een screeningsproces waardoor slechts 3 procent van de kleinschalige ICO’s door hun filter geraken. Al de rest wordt door hun ‘ontmaskerd’ en worden vervolgens bestempeld als ‘scam’.

Masters heeft bitcoin onlangs aangeprezen als dé kans van 2018 voordat de cryptomarkt zijn ommekeer maakte midden april. Als hij het bij het rechte eind heeft, kan de markt van de cryptovaluta’s zijn absolutie piek van 820 miljard dollar marktwaarde dit jaar of begin volgend jaar doen verbleken.

Bronnen: CCN, Bloomberg

Foto: Hawksky – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven