Op 20 juni stuurde medeoprichter van Cardano (ADA) Charles Hoskinson een opvallende tweet de wereld in. Hij beweert namelijk dat Wall Street klaar staat om biljoenen dollars te injecteren in de cryptomarkt. Hoskinson vermoedt dat, na de volgende golf van reguleringen, vers kapitaal richting crypto zal vloeien.

Charles Hoskinson, medeoprichter van Cardano (ADA), verwacht een forse kapitaalinjectie in de cryptomarkt eens alle regels en procedures voor digitale munten op punt staan. Hij vermoedt dat Wall Street klaar staat om biljoenen dollars te investeren eens het stof is gaan liggen.

Cardano, dat momenteel op de achtste plaats staat op Coinmarketcap, heeft een marktkapitalisatie van ongeveer 3,5 miljard dollar. Charles Hoskinson was ook één van de stichtende leden van Ethereum (ETH), crypto-startup Invictus Innovations en het crypto-techbedrijf IOHK.

Wall Street

Je kan dus zeggen dat hij kennis van zaken heeft. Een wisselwerking tussen de cryptomarkt en Wall Street sluit hij absoluut niet uit, in tegendeel. Hoskinson is er van overtuigd dat crypto het traditionele financiële systeem zal infiltreren in de nabije toekomst. Cryptobedrijven zijn alvast werk aan het maken om grote beleggers en investeerders te lokken.

Midden mei bracht Coinbase, dat zowel een wallet als een exchange heeft, een nieuwe reeks producten uit die bedoeld zijn om institutionele beleggers aan te trekken. De vicepresident van Coinbase zei dat Wall Street interesse toont en 10 miljard dollar veil heeft om de markt te betreden.

Bronnen: Coin Telegraph

Foto: George Hodan – Public Domain Pictures

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven