Afgelopen donderdag leken de financiële markten een startsein te gegeven voor een imposante herstelbeweging. Toch was deze herstelbeweging slechts van korte duur, want de tegenvallende resultaten van Amazon en Google zorgde vrijdag opnieuw voor een prijsval. Toch maakt zakenbank Wells Fargo zich weinig zorgen over de toekomst.

Darrel Cronk, president van Wells Fargo Investment Institute, laat tegenover MarketWatch weten dat er geen betere tijd is om aandelen in te slaan. Hij laat het volgende weten:

“Wij geloven dat dit niet het einde is van de cyclus of de stierenmarkt en we geven er de voorkeur aan om nu contant geld in te zetten. De huidige omstandigheden hebben het potentieel om enkele van de beste toegangspunten tot aandelenmarkten te creëren sinds de verkiezingen van november 2016.”

Wel liet Cronk weten dat beleggers zullen moeten wennen aan deze nieuwe ‘beleggingsomgeving’. Hij verwacht namelijk dat de beweeglijkheid op de markten ook de komende tijd zal standhouden. Dit ziet hij overigens wel als een gezonde markt.

Is dit hét moment om aandelen aan de portefeuille toe te voegen?

Overigens springt de Bull & Bear indicator van Bank of America Merrill Lynch op dit moment nog niet op groen. Deze indicator staat op dit moment op een notering van 3.0 en pas bij een notering onder de 2.0 wordt er een belangrijk koopsignaal getriggerd.

Ook Cronk sluit niet uit dat we tijdens deze handelsweek nog lagere regionen kunnen gaan opzoeken. Zeker wanneer de bedrijfsresultaten van Apple tegenvallen. Hij spoort beleggers wel aan om gebruik te maken van de huidige dip in de markten.