Ran NeuNer, CEO van OnChain Capital en ook bekend van CNBC, had in zijn Crypto Trader’s show recent Zhao Changpeng te gast. Changpeng is CEO van Binance, een van ’s werelds grootste crypto-brokers, en een van de meest invloedrijke personen in cryptoland. Volgens Changpeng zal de cryptomarkt vroeg of laat weer tot leven komen.

Wat gaat de cryptomarkt in vuur en vlam zetten?

Het was een van de belangrijkste vragen van NeuNer. De CEO van Binance moest daar eerlijk op antwoorden dat hij niet weet welke katalysator de volgende rally in cryptomunten zal triggeren. De cryptomarkt is redelijk onvoorspelbaar.

Zo zag ook bijna niemand de populariteit van ICO’s in 2017 aankomen. Die populariteit zorgde voor een soort van FOMO waardoor alles in een stroomversnelling terecht kwam.

De afkoeling van de ICO-markt in 2018 vindt Changpeng alvast een goede zaak. Op die manier kijkt de markt weer naar de inhoud van de projecten en de kwaliteit.

Een mogelijke trigger kan de komst van het groot kapitaal zijn. De succesvolle lancering van enkele stablecoins en de aankondigingen van Fidelity en Bakkt zijn zeer belangrijk. Toch geeft de cryptomarkt nog amper thuis.

Maar vroeg of laat komt er een moment dat de cryptomarkt weer wakker schiet. Luister naar Zhao Changpeng vanaf minuut 5 op onderstaande video.

Foto Credit: iStock

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)