De snelste weg om miljonair te worden, is via een eigen bedrijf. Maar om een succesvol eigen bedrijf uit de grond te stampen, moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Je moet de juiste mindset hebben en vooral de drang om te slagen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat je 7 dingen moet doen om hier in te slagen.

Onderstaande 7 gewoontes kan iedereen zichzelf aanleren. Iedereen kan het doen, en volgens de wetenschap brengt dit jou naar de weg van succes.

-1. Lezen

De meeste miljonairs en miljardairs lezen veel. Ze spenderen uren en uren aan lezen van boeken om hun business beter te begrijpen waardoor ze de impact van hun investeringen beter kunnen inschatten. Lezen zorgt voor kennis die het verschil kan maken tussen slagen en falen.

-2. Obsessie

Rijke mensen zijn geobsedeerd, niet om geld maar om wat ze doen. Obsessie zorgt voor de drang om te gaan en te doen waar niemand ooit eerder is geweest.

-3. Netwerken

Neem tijd om anderen te leren kennen. Dit moet niet per se iemand uit jouw business zijn. Het kunnen ook mensen zijn die op dezelfde manier denken. Je kan niet alles alleen doen. Je kan het beste een team uitbouwen met mensen die jou ideeën delen.

-4. Wees nederig

Diegene die nederig zijn, zijn vaak de mensen die onder de radar blijven tot ze helemaal bovenaan staan. Het zijn de mensen die anderen willen helpen in plaats van het hardste roepen hoe goed ze zijn. Je moet jezelf niet bewijzen ten opzichte van anderen, je moet er gewoon voor zorgen dat je de beste wordt.

-5. Alles in vraag stellen

Je kan alleen bovenaan geraken door alles wat je doet in vraag te stellen. Vraag je af wat beter kan, wees niet te snel tevreden. Niet vooruit gaan is hetzelfde als achteruit gaan.

-6. Begin

Wanneer je wacht op het perfecte moment, is jouw kans verkeken. Begin er aan en zorg ervoor dat je slaagt, no matter what. Miljonairs zijn diegene die eerst zijn, niet laatst en ook niet tweede. Leer uit je fouten om beter te worden. Maar je kan pas fouten maken wanneer je bezig bent. Als er 1 ding is dat je niet meer terug krijgt, is het tijd. Begin vandaag!

Oh, hadden we gezegd 7 dingen ??

Fouten maken mag 😉

Bron: Entrepreneur