Waar gaat de bitcoin naartoe dit jaar? Een vraag waar verschillende crypto analisten zich het hoofd al hebben over gebroken. De voorspellingen over de digitale munt zijn uiteenlopend, van 0 dollar naar 100.000 dollar of zelfs nog meer. Volgens BitMEX CEO Arthur Hayes moeten we realistisch blijven en gaan we eind dit jaar, begin volgend jaar naar de 10.000 dollar.

Arthur Hayes, oprichter en CEO van het handelsplatform BitMEX, waagt zich aan een prijsvoorspelling voor de bitcoin. Net zoals zijn collega crypto liefhebbers Mike Novogratz en Tom Lee, is hij optimistisch en voorspelt hij dat de waarde van de bitcoin zal stijgen tegen het einde van dit jaar.

Bodem

De meeste analisten zijn het er over eens, de digitale munt heeft ergens zijn bodem bereikt tussen de 3.000 en 4.000 dollar vermits de horizontale beweging nu al maandenlang duurt zonder door deze steungrens te zakken. Dat wil volgens Hayes en zijn collega’s maar één ding zeggen, dat de prijs van de bitcoin de komende maanden voldoende steun heeft om te gaan stijgen.

Hayes verwacht namelijk, net zoals Mike Novogratz, dat we de komende maanden een horizontale beweging gaan zien. Pas tegen het einde van dit jaar zullen de koerstabellen groen gaan kleuren met een piek op 10.000 dollar rond de jaarwisseling. Tom Lee, hoofd research bij Fundstrat, is optimistischer en verwacht een stijging naar de vorige piek van 20.000 dollar.

The 2019 chop will be intense, but the markets will claw back to $10,000. That is a very significant psychological barrier. $20,000 is the ultimate recovery. However, it took 11 months from $1,000 to $10,000, but less than one month from $10,000 to $20,000 back to $10,000.

Als de weerstand van 10.000 dollar bereikt is, wordt het weer moeilijk volgens Hayes. Deze weerstand doorbreken gaat een harde noot worden om te kraken. Maar eens we hier door zijn, ligt de weg naar 20.000 dollar open. Er zal pas sprake zijn van een herstel als de bitcoin ergens tussen deze prijsniveaus schommelt, en idealiter de 20.000 dollargrens bereikt.

Bronnen: Crypto Insider

Foto: Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven