(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het koopadvies voor PostNL herhaald, met een koersdoel van 2,65 euro.  

De analisten van Berenberg zien in PostNL het goedkoopste Europese postbedrijf. Wel stelden de analisten dat een bepaalde korting op de koers gerechtvaardigd is door de onzekerheid over het dividend.

De overname van Sandd ziet Berenberg als een stap die kan bijdragen aan het stabiliseren van resultaat van de postdivisie.

Zodra de fusie met Sand zijn vruchten af begint te werpen en de pakketgroei meer begint bij te dragen aan de winst, verwacht Berenberg dat er op de korting op de aandelenprijs zal worden ingelopen.

De analisten stelden dat 2020 een rommelig jaar zal zijn voor PostNL ,maar  verwachten dat de cashflow en marge in 2021 duidelijk zullen verbeteren.

Het aandeel noteerde woensdag 0,5 procent hoger op 1,82 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.