Afgelopen vrijdag moesten de wereldwijde beurzen opnieuw waarde inleveren. De Europese beurzen werden zelfs geconfronteerd met een serieuze beursdaling. Op Wall Street wist de stier aan het einde van de handelssessie nog wat schade goed te maken, maar ook daar sloten de beurzen in het rood de handelsdag af. En dat was voor de zevende week op rij.

Het coronavirus blijft als een donkere wolk boven de financiële markten hangen. Het aantal besmettingen blijft elke dag oplopen. Met name in Italië begint de situatie steeds zorgwekkender te worden. Via Italië is het dodelijke virus verspreidt over bijna heel Europa.

Dit is de langste verliesreeks in meer dan 14 jaar tijd

Uit onderzoek van LPL Research blijkt dat de vrijdag vooralsnog dit jaar geen goede dag is voor de beurzen. Afgelopen vrijdag sloot de Dow Jones index opnieuw de handelsdag in het rood af. En dat was voor de zevende week op rij. Op de bovenstaande staafgrafiek is te zien dat dit de langste reeks is in meer dan 14 jaar tijd. Wat dat betreft mogen we wel zeggen dat dit vrij bijzonder is.

Overigens is het te hopen dat deze reeks aankomende vrijdag ten einde komt. Het is immers niet bepaald een reeks om trots op te zijn. Voor de beurzen zou het immers een goed teken zijn als deze reeks doorbroken wordt.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis