(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalcijfers van Alphabet, het moederbedrijf van Google, lieten zien dat het internetbedrijf niet helemaal ‘coronaproof’ is. Dit zei analist Jos Versteeg van InsingerGilissen voor de camera tegen ABM Financial News.

“Het was een kwartaal met twee kanten. Januari en februari begon het concern ijzersterk […] en eind maart, toen de lockdown kwam […] toen werd het een stuk minder”, aldus Versteeg.

Versteeg verwacht voor het tweede kwartaal, op basis van de cijfers in maart, een kleine daling van de advertentie-inkomsten, om in het derde en vierde kwartaal weer te herstellen.  

Al met al vielen de omzetdalingen mee, aldus Versteeg, die zijn Aanbevolen advies herhaalde met een koersdoel van 1.600 dollar.

Klik hier voor: Google ijzersterk aan 2020 begonnen

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.