untitled

Sommige beleggers beginnen zich zorgen te maken over de staat en gezondheid van de Amerikaanse economie en beurzen. Na een sterke bull run beginnen de waarderingen aardig op te lopen, en dat zadelt heel wat beleggers op met hoogtevrees. Fidelity denkt er echter anders over. Terwijl de Amerikaanse economie eerder een bescheiden start had van 2014, geloven deze professionals dat er nog meer goed nieuws zit aan te komen. Dat zou de beleggers kunnen aanzetten om de koersen nog hoger te duwen.

Meerjarige bullmarket

Een van de belangrijkste argumenten van Fidelity is het feit dat de volatiliteit laag blijft, en dat daardoor de markten sterk blijven. Ondanks toenemende ongerustheid over Oekraïne en het feit dat de Amerikaanse groei zwak is geweest (vooral dan door het slechte weer) hebben de aandelenmarkten deze ongerustheid van zich af kunnen schudden.

Hoewel beleggers heel wat excuses hadden om hun aandelen in de verkoop te zetten, is het opmerkelijk hoe sterk de Amerikaanse markten op koers bleven.

Heeft Fidelity gelijk? We zullen zien. In elk geval zijn er weinige of geen markten die nog echt goedkoop zijn, met uitzondering van de emerging markets dan. Die blijven fors ondergewaardeerd in meerjarig perspectief. Europa is niet overdreven duur op voorwaarde dat de winstgroei zich doorzet.

De visie van Slim in Fondsen komt ruimschoots aan bod in onze maandelijkse Fondsen Rapporten. Daarin geven we een overzicht van onze posities over de belangrijkste activaklassen.

Neem een kijkje op www.sliminfondsen.com voor al het laatste nieuws!