agenda1 We hebben een drukke week achter de rug liggen. De afgelopen week hebben we een aantal belangrijke macrocijfers mogen ontvangen. De week stond echter vooral in het teken van de persconferentie van Mario Draghi. De president van de ECB wist de beleggers duidelijk te overtuigen. Volgens Draghi is de Europese centrale bank gereed om eventueel in te grijpen. De beleggers konden duidelijk hun geluk niet op. Ook deze week ontvangen we een aantal belangrijke macrocijfers.

Wat staat er deze week in de agenda?

  • Maandag 10 november

Op maandag is het een rustige dag. We ontvangen het Sentix beleggers vertrouwen vanuit de Eurozone en daarnaast zal Italië haar macrocijfer met betrekking tot de industriële productie gaan publiceren.

  • Dinsdag 11 november

Op dinsdag ontvangen we de winkelketen verkopen en de redbook-omzet vanuit Amerika. Op deze dag lijken de beurzen het opnieuw op eigen krachten te moeten gaan doen.

  • Woensdag 12 november

Op woensdag ontvangen we wel een aantal belangrijke macrocijfers. Zo ontvangen we vanuit het Verenigd Koninkrijk de macrocijfers die betrekking hebben op de werkloosheid. Vanuit de Eurozone ontvangen we het industriële productiecijfer.

  • Donderdag 13 november

Op donderdag ontvangen we belangrijke inflatiecijfers vanuit Duitsland, Spanje en Italië. Daarnaast zal de Federale begroting bekend worden gemaakt vanuit Amerika.

  • Vrijdag 14 november

Vrijdag is zonder twijfel de belangrijkste dag van de week. Op deze dag ontvangen we een aantal zeer belangrijke macrocijfers die voor de nodige bewegingen kunnen gaan zorgen. Vanuit de Eurozone ontvangen we belangrijke BBP cijfers en cijfers die betrekking hebben op de inflatie. Vanuit Amerika ontvangen we in de middag de kleinhandelsverkopen en het consumentensentiment. Altijd op de hoogte van het laatste Trading Nieuws?