Donald Trump verdrietig

Amerikaans president Donald Trump zit steeds meer in nauwe schoentjes. Zijn populariteit daalt met de dag en beschuldigingen aan zijn adres nemen met de dag toe. Zowel Republikeinen als Democraten werken allerhande constructies uit om Trump aan de deur te zetten. Maar volgens senator Diane Feinstein zal Trump uiteindelijk de eer aan zichzelf houden.

De beschuldiging dat voormalig president Obama Trump zou hebben afgeluisterd tijdens de verkiezingscampagne keert zich momenteel tegen de miljardair. De FBI ontkrachte deze beschuldigingen en liet tegelijkertijd weten dat ze vermoedelijk banden tussen Trump en Rusland onderzoeken.

Het was gisteren dan ook een pijnlijke dag voor de Amerikaanse president. Democratisch Senator Diane Feinstein liet in een lokaal interview ook ontvallen dat een hele technische ploeg bezig is met de mogelijkheden te bekijken om Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen.

Op de vraag van een journalist hoe het kan dat Trump iedere dag opnieuw de wet weet te overtreden antwoorde Feinstein:

Een zoon naar een ander land sturen om een deal te tekenen en die reiskosten verhalen met overheidsgeld zou niet toegestaan mogen worden. We werken hard om een wet goedgekeurd te krijgen die dergelijke praktijken verbiedt. Maar uiteindelijk verwachten we dat Trump zelf ontslag zal nemen.

Bron: Zerohedge