iPhone 7 Miljoenen fans wachten met smart de komst van de iPhone 7 af, maar diverse experts zeggen dat het voor de nieuwste snufjes beter is om naar de nieuwe Samsung Galaxy 7 uit te zien. The Wall Street Journal bevestigde dat de grootste verandering te maken heeft met de ingang van de koptelefoon. Deze wordt verwijderd, zodat de telefoon nog dunner wordt en nog meer water-resistent is. De koptelefoon kan vervolgens worden aangesloten op de ingang van de accu, die hiermee een extra functie krijgt. Daarnaast zullen er subtiele ontwerpveranderingen worden aangebracht. Het Japanse blog Mac Otakara onthult dat er aan de buitenkant slechts twee zaken opvallen. De nabijheidssensor en de achter camera worden hierbij verplaatst. Al met al teleurstellend, aldus het blog. Daar komt nog een kleine irritatie bij, omdat met deze veranderingen het beschermhoesje van voorgaande iPhones niet kan worden meegenomen. iphone7

iPhone 8

Het nieuwe model zal eigenaren van de iPhone 5 en iPhone 5S zeker kunnen bekoren en zij zullen waarschijnlijk de overstap wel gaan maken naar de nieuwe iPhone 7. Maar bezitters van de iPhone 6 of nieuwere modellen wachten waarschijnlijk op de komst van de iPhone 8. Dit impliceert dat de verkopen van de iPhone in 2017 voor het eerst, gemeten over een jaar, wel eens tegen zouden kunnen vallen. Het heeft er alle schijn van dat Apple een time-out heeft en gokt op de iPhone 8, die in 2017 in de winkels moet liggen. De grote vraag is of Apple fans bereid zijn hier op te wachten, of dat Samsung hen wellicht kan verleiden.

Zo koop je de volgende Google of Facebook

Veel mensen durven niet beleggen omdat ze schrik hebben. Maar beleggen is een van de slimste dingen die je kan doen met je geld. Met enkele simpele richtlijnen kan je veel beginnersfouten vermijden en een leven lang genieten van geweldige beleggingen.

Ik word een Slimme Belegger