iPhone 7 draadloos opladen Vorige week kondigde Apple aan dat de iPhone tot de miljardenclub behoort. Negen jaar na de lancering van de eerste iPhone verkocht het bedrijf uit Cupertino zijn miljardste toestel. Het toont aan hoe ingrijpend de smartphone is voor het bedrijf en voor de wereld. De aankondiging van de miljardste iPhone komt 1 dag nadat Apple moest toegeven dat de populariteit van de iPhone tanende is. Maar de iPhone maakte van Apple wel het meest waardevolle bedrijf ter wereld en heeft een enorme impact gehad op ons dagelijks leven. Zo zei CEO Tim Cook:We hebben nooit de bedoeling gehad een toestel te maken dat veel verkoopt, wel om het beste toestel te maken. Bedankt aan iedereen die geholpen heeft om met de iPhone de wereld te veranderen.” Apple verkocht in het 2e kwartaal iets meer dan 40 miljoen iPhones. Dit is een gigantisch getal, maar het is wel de 2e daling per kwartaal op rij. Vorig jaar werden er in het 2e kwartaal nog 48 miljoen iPhones verkocht.

Gaat de iPhone 7 verandering brengen?

Analisten vrezen dat iPhone liefhebbers steeds langer wachten om hun toestel up te graden. Tim Cook zelf geeft ook toe dat ze dit niet hadden zien aankomen. En in China, de sterkste groeimarkt voor Apple, heeft de iPhone het ook moeilijk. Daar daalde de verkoop zelfs met een derde. De iPhone maakt nog steeds het overgrote deel uit van de omzet van Apple. Wanneer de markt voor smartphones verzadigd geraakt en het succes van de iPhone daalt, zal Apple een nieuw product moeten vinden om mee in de miljardenclub te komen. Het gonst dan ook van de geruchten over de iPhone 7. Zo zou het toestel mogelijk niet iPhone 7 worden genoemd waardoor Apple de 2-jarige cyclus voor het eerst doorbreekt. Ook zou er sprake zijn dat de koptelefoon wordt verbannen. In september weten we alvast meer. Bron: CNN Money

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …