AB Inbev biermerken AB InBev is de grote winnaar op de kwakkelende Chinese biermarkt. Dit zeiden analisten van KeplerCheuvreux in een rapport over de ontwikkeling van de biermarkt in het Oost-Aziatische land. De marktvorsers merkten op dat de totale biermarkt in China sinds 2014 krimpt, maar dat importbier het daar goed doet. Premium biermerken stijgen echter tegen de krimpende markt in en in het eerste kwartaal stegen de volumes van importbier met 34 procent, waar het totale volume volgens AB InBev en Carlsberg met 3 tot 4 procent daalde. Toch vormt importbier slechts circa 1 procent van de totale markt, merken de analisten op. Daarbij heeft AB InBev volgens de marktvorsers in de laatste jaren marktaandeel gewonnen en doet dat nog steeds. Het bierconcern zal naar verwachting meer biermerken in China introduceren, terwijl sectorgenoten als Tsingtao en Carlsberg hun operaties inkrimpen. De analisten voorzien meer herstructureringen bij binnenlandse marktpartijen, aanhoudend felle concurrentie, en lage prijzen en rendementen. Ze merken op dat China goed is voor circa 7 procent van de omzet van AB InBev/SABMiller en van Carlsberg en voor slechts 1 procent van de omzet van Heineken. Kepler Cheuvreux heeft op Heineken houden als advies bij een koersdoel van 74,00. Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken 0,9 procent lager op 78,70 euro.   Door: ABM Financial News. Info@abmfn.nl Redactie: +31(0)20 26 28 999 © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …