(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft woensdag het koersdoel voor ASML verhoogd van 140,00 naar 153,00 euro bij een ongewijzigd Overwogen advies. 

Het aandeel blijft een favoriet voor de Britse bank in de Europese technologiesector en de analisten zijn van mening dat de vooruitzichten blijven verbeteren.

In navolging van de resultaten over het tweede kwartaal merkten de marktvorsers op dat de vooruitzichten van ASML conservatief waren en het management heeft dat volgens hen min of meer bevestigd. De analisten hebben daarom meer vertrouwen gekregen in hun eigen verwachtingen die hoger liggen dan de consensus. De sterke groei die wordt voorzien zal volgens de marktvorsers ook in de waardering van het aandeel naar voren komen. 

In het meest positieve scenario zou zelfs een koersdoel van 175 euro gepast zijn volgens Barclays. 

Op een vlak Damrak daalde het aandeel ASML woensdag met 0,4 procent tot 140,15 euro. 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties