(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft zijn koopadvies gehandhaafd op Intertrust, dat aantrekkelijk gewaardeerd blijft na de geruststellende cijfers over het eerste kwartaal. Dit meldden de analisten van de zakenbank maandag.

Het aandeel blijft het goedkoopste fonds in de sector zakelijke dienstverlening, volgens  Berenberg, met een verwacht rendement op geïnvesteerd vermogen van circa 15 procent in 2017. Daarbij lijkt de autonome groei weer op stevige bodem teruggekeerd, na de tegenvaller in het derde kwartaal van 2016.

De korting van ongeveer 40 procent ten opzichte van aandelen van andere zakelijke dienstverleners is volgens de analisten daarom te gortig.

Tijdens de conference call naar aanleiding van de eerstekwartaalcijfers klonk het management bovendien positief over Nederland en de Kaaiman-eilanden, meldde Berenberg verder.

In Nederland, waar bijna een kwart van de omzet vandaan komt, zal de relatief zwakke autonome groei van 1,2 procent in het eerste kwartaal aantrekken in het tweede kwartaal, verwacht Intertrust. De klantenuitstroom op de Kaaiman-eiland, goed voor 14 procent van de omzet, is nagenoeg opgedroogd.

Het aandeel Intertrust noterde maandag 0,3 procent lager op 19,06 euro in een licht lager Damrak. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.