(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor Kendrion verlaagd van 45,50 naar 40,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek donderdag uit een rapport van de zakenbank.

De lange termijn verwachtingen van de analisten voor Kendrion zijn nog altijd intact, maar op de korte termijn zien zij tegenwind, vooral in de automotive markt, die goed is voor 65 procent van de omzet van Kendrion. Hierdoor verlaagde Berenberg de winstramingen voor dit jaar en volgend jaar met respectievelijk 8,8 en 4,6 procent.

De analisten adviseren beleggers om in de komende maanden op een koersdip te wachten en toe te slaan. Op de lange termijn blijven zij namelijk positief over het aandeel.

Het aandeel Kendrion sloot woensdag op 26,75 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.