(ABM FN-Dow Jones) De zwakke resultaten van de Britse detacheerder Hays in Duitsland in het afgelopen kwartaal bieden een somber perspectief voor de Duitse operaties van Randstad en Brunel. Dit stelde ING donderdag.

ING plaatste de tussentijdse kwartaalrapportage van de Britten tegenover de activiteiten van Randstad en Brunel in Duitsland, een regio die bij beide bedrijven een belangrijke bijdrage aan de omzet en resultaten levert, waarbij de bank opmerkte dat Hays geen verbetering in de Duitse markt signaleert.

ING verwacht dat Randstad een voorzichtige outlook zal geven, waarbij de bank wel aanstipte dat een deel van de zwakte die Hays ervaart bedrijfsspecifieke oorzaken heeft.

Met betrekking tot Brunel merkte ING op dat deze in Duitsland een iets gunstiger positionering heeft. Duitsland is voor Brunel overigens een veel belangrijkere regio dan voor Randstad.

ING heeft een koopadvies op Brunel en Houden op Randstad,

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Randstad 1,2 procent lager en Brunel 0,5 procent hoger.  

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties