ForFarmers heeft over de eerste helft van dit jaar goede cijfers bekend gemaakt. Dit bleek vrijdag uit een analyse van de resultaten door Kepler Cheuvreux.

Analist Christian Graven vindt het aandeel ForFarmers aantrekkelijk gewaardeerd met het oog op de verwachte kasstroom, de verbeteringen in het rendement op de investeringen en de acquisitiemogelijkheden die de onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij heeft.

Graven omschrijft de fase waarin ForFarmers zich bevindt als een overgangssituatie waarin het bedrijf sterk is gepositioneerd met een uitstekende toegang tot het boerenbedrijf, met goede samenwerkingen zoals met Nutreco en het vermogen om prijsstijgingen door te kunnen berekenen aan klanten. Daarnaast biedt de toenemende complexiteit volgens de analist mogelijk kansen voor een verdere marktconsolidatie.

Kepler Cheuvreux heeft geen advies op het aandeel ForFarmers. Het aandeel noteerde vrijdag op een vlak Damrak onveranderd op 6,00 euro. 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.