(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor KAS Bank verhoogd van 9,00 euro naar 8,60 euro en handhaafde het Houden advies in navolging op de kwartaalcijfers van de bank een dag eerder.

Analist Albert Ploegh verhoogde het koersdoel vanwege de veelbelovende ontwikkeling van de onderliggende operationele kosten. “Echter, om de winstgevendheid te herstellen is een lager toekomstig kostenniveau nodig omdat de marktomstandigheden uitdagend blijven”, aldus de analist. “De kostenprogramma’s lijken op het goede spoor te liggen, maar zijn ook hoogst noodzakelijk.”

Daarnaast merkte de analist op dat KAS Bank met de boekwinst van 20 miljoen euro over de verkoop van het hoofdkantoor Kroonenberg, een herstructureringsvoorziening kan compenseren en “omdat de operationele resultaten verbeteren lijkt een slotdividend van 0,25 euro per aandeel nog steeds plausibel”, aldus de analist. 

Het aandeel KAS Bank noteerde vrijdag 1,1 procent lager op 8,31 euro op een rood Damrak.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties