(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Randstad verhoogd van 57,00 naar 60,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek uit een analistenrapport van analist Marc Zwartsenburg van ING.

De analist betoogde dat ondanks de recente koersrally van Randstad, het aandeel dit jaar nog steeds op een verlies van 12 procent staat en 7 procent achterbleef bij de AEX. Ten opzichte van de FTSE 300 staat de koers zelfs 16 procent onder de notering van begin dit jaar.

Ten opzichte van de historische koerswinstverhouding noteert het aandeel op een korting van 17 procent. Zwartsenburg constateerde daarin een signaal dat de markt een meer rekening houdt met tegenwind voor uitzenders dan voor de gehele markt, wat de marktvorser evenwel niet waarschijnlijk acht.

Zwartsenburg voorziet juist een aanhoudend goede trend in de winstgevendheid van Randstad tegen de achtergrond van de beter dan verwachte cijfers over het derde kwartaal, die dinsdag werden gepubliceerd.

Het aandeel Randstad noteerde woensdag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 47,00 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.