(ABM FN) ING heeft WDP en Montea op de kooplijst gezet. Dit bleek maandag uit een sectorrapport van de bank.

Voor zowel WDP als Montea ging het advies van Houden naar Kopen, en de koersdoelen gingen van respectievelijk 19,57 en 75,00 naar 33,50 en 110,00 euro.

Het koersdoel voor Xior Student Housing ging ook omhoog, van 42,00 naar 50,30 euro, maar hier bleef het advies van ING op Houden.

Voortaan worden de drie vastgoedaandelen gevolgd door analist Francesca Ferragina.

WDP profiteert volgens Ferragina van twee “megatrends”. Allereerst de toenemende populariteit van e-commerce en daarnaast de honger van beleggers naar aanbieders van logistiek vastgoed.

“WDP heeft een marktkapitalisatie van 5,1 miljard euro, is eigendom van een familie en heeft een uitstekende track record”, aldus de analist. ING verwacht een samenstelde jaarlijkse groei van de intrinsieke waarde met 12 procent tussen 2020 en 2022. Voor de EPRA winst zit de raming op 10 procent groei.

Montea biedt volgens Ferragina een uitzonderlijke combinatie van groei en gezonde fundamentals gekoppeld aan de interesse in de markt voor logistiek vastgoed. Montea is volgens ING niet goedkoop, maar die relatief hoge waardering is ook gerechtvaardigd, vindt Ferragina.

Xior, dat studentenwoningen verhuurt, staat er volgens ING ook goed voor. Het aandeel oogt correct gewaardeerd, maar nieuwe projecten of overnames kunnen het aandeel verder stuwen, denkt de bank.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties