(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft maandag het koersdoel voor BAM Groep verhoogd van 5,50 naar 6,20 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling in aanloop naar de kwartaalresultaten van het bouwbedrijf, die donderdag voorbeurs verschijnen.

Analist Dirk Verbiesen stelde zijn investeringsmodel bij en gaat nu voor 2017, 2018 en 2019 uit van een winst voor belastingen van respectievelijk 151 miljoen, 201 miljoen en 215 miljoen euro. De bijbehorende marges zullen volgens de marktvorser oplopen van 2,2 procent in 2017 tot 2,8 en 3,0 procent in de jaren daarna. Behalve de hogere winstmarges verwacht Verbiesen dat BAM ook vorderingen zal maken met het binnenhalen van kasmiddelen en zal profiteren van verdere desinvesteringen van vastgoed.

Wat betreft de kwartaalupdate rekent Verbiesen op een winst voor belasting van 8,5 miljoen euro. De analist is met name benieuwd naar de constructie activiteiten, de prestaties in Duitsland en de ontwikkeling van het werkkapitaal.

Het aandeel BAM Groep sloot vrijdag 0,9 procent hoger op 5,43 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.