(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft het koersdoel voor het aandeel Randstad verhoogd van 43,00 naar 44,50 euro met handhaving van het advies op Houden. Dit bleek dinsdag uit een analyse van de cijfers van Randstad over het vierde kwartaal van het vorig jaar.

Analist Bart Cuypers van KBC Securities voerde aan dat de “sterke” margeprestatie van Randstad zijn motief is voor de opwaartse bijstelling van het koersdoel.

Cuypers wees op de omzet en autonome groei in het vierde kwartaal die overeenkwamen met de verwachtingen van analisten. Randstad deed het in het vierde met de brutowinst en het onderliggende operationeel resultaat wel beter dan analisten hadden voorzien, zo gaf KBC Securities aan.

Cuypers benadrukte dinsdag dat Randstad een goed geleid bedrijf is met leidende digitale initiatieven.

De koers van het aandeel Randstad noteerde dinsdag op een groen Damrak 2,8 procent hoger op 44,82 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.