(ABM FN-Dow Jones) S&P Capital Research heeft het koersdoel op Unibail-Rodamco verlaagd van 250,00 naar 240,00 euro en handhaaft het advies op Houden, nadat Frans-Nederlandse vastgoedfonds dinsdagavond de resultaten over de eerste negen maanden van 2016 rapporteerde. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport.

Unibail-Rodamco rapporteerde een 5 procent hogere omzet van 1,5 miljard euro. De bruto huurinkomsten stegen van 1,2 miljard euro in de eerste negen maanden van 2015 tot 1,3 miljard euro in dezelfde periode dit jaar.  

Analist Firdaus Ibrahim wees erop dat de koersdoelverlaging voor 2017 een price-to-book ratio impliceert van 1,20, waarmee de analist de sterke positie van het vastgoedfonds in grote winkelcentra in evenwicht wil brengen met de zwakke economische outlook in Europa.

De analist handhaafde zijn ramingen voor het vastgoedconcern, aangezien de cijfers over de eerste negen maanden van het jaar grotendeels in lijn waren met de verwachtingen.

“Tegen de achtergrond van de zwakke economische vooruitzichten in Europa zijn we getroost door het feit dat het vastgoedfonds zijn winstverwachting van 11,20 per aandeel voor 2016 herhaalde”, aldus Ibrahim.

Het aandeel sloot woensdag 3,0 procent lager op 222,70 euro op een rood Damrak.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.