(ABM FN-Dow Jones) Takeaway.com mag zich ook maandag verheugen op de gunst van beleggers, want het aandeel noteerde rond het middaguur tot 8 procent hoger en dat is terecht. Dat zei analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen Bankiers maandag desgevraagd tegen ABM Financial News.

“De groeicijfers van het aantal orders, zoals afgelopen donderdag gerapporteerd, waren  echt heel sterk, waarbij met name het tot 50 procent gegroeide marktaandeel in Duitsland veel vertrouwen geeft”, zei de marktvorser. 

“Het bedrijf benut zijn inkomsten in deze groeifase nog vooral voor investeringen in marketing en verkoopondersteuning, maar de markt voor het online aanbieden van bezorgmaaltijden is zeer winstgevend”, voegde hij toe. Versteeg werkt op dit moment aan een herziening van advies en koersdoel voor het bedrijf.

Takeaway.com werd op 30 september in het afgelopen jaar met een introductiekoers van 23,00 euro naar de beurs gebracht. Op een rood Damrak noteerde het aandeel maandag aan het einde van de ochtenb 7,6 procent hoger op 31,20 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.