Een bitcoin zal in de toekomst 400.000 dollar bedragen volgens Max Keiser, een voormalig handelaar op Wall Street. Hij verhoogt daarmee zijn koersdoel die voorheen 100.000 dollar bedroeg.

Wie een bitcoin op 10.000 dollar te veel geld vindt, moet daarom nog eens goed nadenken volgens de voormalig handelaar. De digitale munt is ondanks de stijging van de afgelopen anderhalf jaar nog altijd zeer interessant. Keiser zei:

Ik verhoog officieel mijn koersdoel voor Bitcoin. Eerst voorspelde ik, toen een bitcoin één dollar bedroeg, dat het naar 100.000 dollar zou gaan. Nu verhoog ik mijn koersdoel voor de eerste keer in acht jaar, ik verhoog het naar 400.00 dollar.

Even aantrekkelijk als op 100 dollar

De Bitcoin is met het koersdoel van Keiser een zeer aantrekkelijke investering. Volgens de handelaar zelf ongeveer even aantrekkelijk als de eerste keer toen hij een koersdoel voor de munt uitbracht.

Het goede nieuws… is dat Bitcoin rond 10.000 dollar even aantrekkelijk is als toen het 100 dollar was.

Wel moet men tegen een portie volatiliteit kunnen. Dat neemt de handelaar op de koop toe.

Andere optimistische koersdoelen

Keiser noemde geen looptijd van zijn koersdoel. Wel is hij een van de meest optimistische figuren uit de industrie. Zo heeft de ultrabull Tim Draper een koersdoel van 250.000 dollar voor de Bitcoin in 2024.

Bobby Lee, CEO van de Bitcoin wallet Ballet, heeft de digitale munt wel iets hoger zitten. Hij gelooft namelijk dat het in 2028 500.000 dollar zal bedragen.

Bron: Cointelegraph

Foto: iStock