Het cryptohandelsplatform Coinbase heeft een nieuwe cryptomunt toegevoegd. Dit keer is het de beurt aan Stellar Lumens (XLM). Men kan nu Stellar op Coinbase opslaan, kopen, verkopen of verzenden.

Eerder werd al bekend dat Coinbase Stellar toevoegde op het Coinbase Pro handelsplatform. Dat is het platform gericht op professionele beleggers. Maar nu kan iedereen in Stellar handelen op Coinbase, dus ook op de app.

Coinbase is een van de grootste cryptohandelsplatformen ter wereld. Het platform is voor veel mensen de eerste plek waar men cryptomunten koopt. Het is dan ook erg gebruiksvriendelijk. Daarom is het voor een cryptomunt erg positief als het wordt toegevoegd aan Coinbase.

Stellar best presterende cryptomunt van de week

Stellar doet het de afgelopen tijd erg goed. De prijs van de cryptomunt is over de afgelopen twee weken namelijk met 36,57 procent gestegen volgens data van Coinmaketcap. Zo is ook te zien op de volgende grafiek.

Over de afgelopen week is Stellar zelfs de best presterende cryptomunt volgens Cointelegraph.

Meer positieve berichten voor Stellar

Of dat volledig door de toevoeging van Coinbase komt valt te betwijfelen. Er was voor Stellar namelijk nog een positief bericht. Zo gaan zes banken IBM’s betalingsnetwerk World Wire gebruiken. World Wire maakt gebruik van de blockchain van Stellar.

Bron: Cointelegraph

Foto: Flickr