“De Bitcoin is in de voorbereiding van een prijsuitbraak naar boven”, dat stelde Tom Lee in een interview met met Blockshow. Verder voorspelde Lee welke cryptomunten volgens hem het meeste stijgingspotentieel hebben.

Tom Lee is een van de meest bekende analisten op het gebied van cryptovaluta’s. Blockshow is een organisator van conferenties met betrekking tot de blockchaintechnologie en cryptovaluta’s. Het interview vond plaats in Las Vegas.

Stijgende cryptovaluta’s

BlockShow vroeg Lee allereerst welke cryptvaluta’s hij voorspelt die het meest zullen stijgen in het komende jaar.

Lee antwoordde: “Het is altijd heel erg lastig om te voorspellen, maar ik ben zeker dat het een token of munt zal zijn met de grootste groei van het aantal actieve gebruikers. In het vorige jaar zagen we dat de best presterende cryptomunten de hoogste groei in actieve gebruikers hadden. Bijvoorbeeld EOS, XLM, BTC en DOGE.”

Daarnaast ging het interview ook in op de Bitcoin specifiek. Lee gaf aan dat hij ook verwacht dat de Bitcoin een van de best presterende munten zal zijn in het komende jaar.

Verder verwacht Lee ook dat de Bitcoin in de voorbereiding is van een uitbraak naar boven. “Het heeft support gevonden rond een niveau van 6.000 dollar, welke gelijk is aan de break-even miningkosten.”

Lee, een bekende cryptobull

Het is zeker niet de eerste keer dat Lee zich positief uitlaat over cryptovaluta’s.

Zo stelde de analist begin oktober nog dat Ethereum nog een flinke eindejaarsrally tegemoet zal gaan. Hij voorspelde dat de cryptomunt eind dit jaar rond de 1.900 dollar zal noteren.

Over de Bitcoin zei Lee in juli van dit jaar dat de koers eind 2018 tussen de 22.000 en 25.000 dollar zal noteren.

Het volledige interview is te lezen op Cointelegraph

Bron: Cointelegraph

Foto: iStock

Reacties