Eindelijk was het zover voor Justin Sun, de oprichter en CEO van Tron. Hij had lunch met de beleggingslegende Warren Buffett, na verschillende keren van uitstel vorig jaar.

Sun betaalde een recordbedrag voor de lunch, waarvan het geld naar het goede doel ging, namelijk 4,5 miljoen dollar. Op 23 januari was het zover. Toen ontmoette hij Buffett in Nebraska, samen met Charlie Lee (oprichter van Litecoin), Chris Lee (CFO van Huobi), Helan Hai (Binance) en Yoni Assia (CEO eToro).

De nog jonge crypto-ondernemer zei het volgende over zijn ervaring met de succesvolste belegger ter wereld:

Het was een echte eer en ik ben dankbaar voor de heer Buffett zijn lunch, wijsheid en visie. Ik zal zijn aardigheid en steun nooit vergeten, en zal zijn advies om het ecosysteem van Tron te verbeteren toepassen.

Sun en Buffett

In juni won Sun de lunch met Buffet door een recordbedrag van 4,5 miljoen dollar neer te tellen. Daarna moest hij de lunch alleen meerdere keren uitstellen vanwege medische redenen, waardoor er sceptisch werd gereageerd op de nog jonge ondernemer.

Bovendien was de winst van Sun opmerkelijk te noemen, omdat hij een advocaat van crypto is, met zijn eigen munt Tron. Buffett kijkt daarentegen zeer kritisch naar crypto en Bitcoin. Hij vergeleek de Bitcoin in het verleden met ‘rattengif’.

Toch meldde Sun dat hij en Buffett een goed gesprek hebben gehad over Tron, de Bitcoin, maar ook Tesla.

Markt reageert op het nieuws

De markt reageerde ook op het nieuws van de lunch. Tron steeg in een uur met ruim 10 procent. Daarnaast stegen ook de Binance Coin en de Huobi Token hard nadat het nieuws naar buiten kwam.

Bron: Cointelegraph

Foto: iStock

Reacties