Nog nooit eerder liet Elon Musk zich uit over de tweede grootste cryptomunt ter wereld, Ethereum. Tot vandaag! In een reactie op een tweet van filmster William Shatner geeft Musk aan neutraal te staan tegenover de cryptomunt. Hij is niet voor of tegen.

De flamboyante CEO van Tesla en SpaceX staat vooraan als het gaat om nieuwe technologie. De reden dat een groot gedeelte uit de cryptogemeenschap het een interessante vraag vindt hoe Musk tegen crypto aankijkt. Al eerder gaf hij zijn mening over de Bitcoin en crypto in het algemeen.

Maar als het over Ethereum gaat, is de CEO neutraal. Zo twitterde hij:

Ik bouw niets op Ethereum. Ben niet voor of tegen. Gebruik het gewoon niet of heb het in bezit.

Een reactie op…

De reactie van Musk kwam op een tweet van filmster William Shatner. Hij richtte onlangs een naar eigen zeggen nieuwe verificatieapplicatie op Ethereum op. Dat kondigde hij sarcastisch aan in een tweet met video en het volgende:

Mijn vrienden Vitalik Buterin en Elon Musk vroegen zich af wat te bouwen op Ethereum. Ik wachtte en wachtte maar en besloot het uiteindelijk zelf te doen. Doe met me mee!

Buterin is het grote brein achter Ethereum. Het wonderkind van 26 jaar kwam in 2013 met het idee om Ethereum te bouwen.

Bezit 0,25 bitcoin

Musk liet zich eerder wel uit over de Bitcoin en crypto in het algemeen. Hij staat er net als Ethereum redelijk neutraal in. Hij ziet geen enorme use case weggelegd voor de digitale activa. Musk ziet crypto louter als een nuttige brug tussen de illegale en legale wereld.

Wel gaf Musk eens toe 0,25 bitcoin te bezitten.

Bron: Cointelegraph

Foto: iStock

Reacties