Dubai Creek Harbour

In Dubai is de eerste steen gelegd van het gebouw dat in 2020 het hoogste gebouw ter wereld moet worden dat 828 meter hoog zal worden. Het huidige hoogste gebouw ter wereld staat ook in Dubai. Maar er zijn ook al kapers op de kust die tot 1.000 meter willen gaan.

Met veel tros kondigde Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum aan dat op 10 oktober de eerste steen werd gelegd van de nieuwe wolkenkrabber in Dubai Creek Harbour.

Today, we are celebrating the foundation of a new structure that represents another phase in our journey to be at the forefront of growth in various sectors.”

Het project start wel op een slecht moment. De economische groei in Dubai is de laagste sinds 2010 door de halvering van de olieprijs. Ook dalen de huizenprijzen er dit jaar met 7% en naar verwachting volgend jaar met 10%.

De toren zal een zucht hoger zijn dan de Burj Khalifa dat ook in Dubai ligt en dat ook 828 meter hoog is. Maar buur Saoedi-Arabië heeft ook al plannen klaar liggen op de eerste wolkenkrabber te bouwen die 1 kilometer hoog zal worden.

Hoogste gebouwen ter wereld

Bron: Bloomberg

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …