drone1 Nu bijna de hele wereld al op Facebook zit, moet het bedrijf uit een ander vaatje tappen om meer mensen op het sociale platform aan te sluiten. Facebook wil immers de wereld veroveren. Het social mediabedrijf zet hiertoe drones in die toegang tot het internet geven. Zo is het straks mogelijk dat ook de meest afgelegen gebieden in de wereld toegang krijgen tot het wereldwijde web. En tot Facebook natuurlijk! De drone heeft een naam: Aquila. Hij loopt op zonne-energie door middel van panelen die op het vliegtuig zijn bevestigd. De testvlucht vond plaats in Yuma in de staat Arizona, zo viel te lezen op de Facebookpagina van Mark Zuckerberg. (bekijk hier ook het filmpje van de testvlucht). Het is de bedoeling dat er een vloot van duizenden drones komt, verdeeld over de hele wereld. Ze vliegen op 60.000 voet. graphics_template_2015 Het heeft twee jaar gekost om de drone te ontwikkelen en hij kan 96 minuten in de lucht blijven. Het is de bedoeling om het gewicht van 500 kilo te verminderen, zodat een langere vliegtijd kan worden gewaarborgd. Ook worden er verbeteringen aangebracht ten aanzien van het verbruik en communicatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van lasertechnologie. “Het komende jaar zal Aquila doorontwikkeld worden, zodat het hoger en langer in de lucht kan blijven”, aldus Mark Zuckerberg. “Ons doel is om iedereen, waar dan ook ter wereld, te kunnen laten genieten van het internet.”  (en Facebook te gebruiken).

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …