Goldman Sachs bankiers De analisten van Goldman Sachs waarschuwen dat het voorlopig even gedaan is met de stijgende beurskoersen. De zakenbank adviseert om de komende tijd even weg te blijven van aandelen. Voornaamste reden moet worden gezocht in het feit dat aandelen momenteel overgewaardeerd zijn, in combinatie met tegenvallende kwartaalrapportages. De analisten van Goldman Sachs, Chrstian Mueller-Glissman, Ian Wright en Peter Oppenheimer, merken op dat het negatieve sentiment over aandelen en andere risicovolle producten ook een negatief effect zullen sorteren.

Onze indicator die risicobereidheid meet staat momenteel neutraal, terwijl deze eerder positief stond. Dit duidt dat erop dat het momentum op de aandelenmarkten aan het afnemen is. De markt heeft nu nieuwe impulsen nodig, zoals bijvoorbeeld nieuwe macro-economische data, aldus de analisten.

Echter, de analisten willen nog niet de handdoek in de ring gooien. Voor de komende 12 maanden ziet de zakenbank kansen in de ETF Vanguard Tot World Stock, een mandje van belangrijke wereldwijde aandelen. De bank adviseert bij te kopen na een eventuele daling. In onderstaande tabel is het advies te zien ten aanzien van de allocatie van beleggingen voor de komende drie maanden en de komende twaalf maanden.   goldman    

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …