Geld besparen tips shoppen Het Amerikaanse rapport afkomstig van het Amerikaanse ministerie van Handel liet afgelopen vrijdag zien dat de Amerikaanse detailhandelsverkopen in april met 1,3% zijn gestegen. Uiteraard is dit een mooie stijging, maar binnen de retailsector zijn er toch wel duidelijke verschillen zichtbaar. Mark Heppenstall, werkzaam bij Penn Mutual Asset Management, laat weten dat vooral de online retailers de afgelopen maand goede zaken wisten doen. Zo stegen de verkopen binnen deze onlinesector de afgelopen maand met 2,1%. De traditionele winkels moesten het doen met een toename van slechts 0,3%.

De retailsector begint steeds meer te veranderen

retail-trend Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de online retailers de afgelopen maanden het beduidend beter hebben gedaan dan de traditionele winkels. Volgens Heppenstall is dit een duidelijk teken dat de webshops een steeds prominentere plek beginnen in te nemen binnen de retailsector. Wat dat betreft lijkt volgens Heppenstall een investering in bijvoorbeeld Amazon of eBay een betere keuze te zijn dan bijvoorbeeld Macy’s of Kohl’s. Ontdek de kansen van de toekomst…

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …