immigratie

De meeste economen zijn het er over eens dat de immigranten die Amerika in het verleden hebben bereikt, hebben weten te zorgen voor een extra ‘boost’ aan de Amerikaanse economie. Ondanks deze gedachten, is Donald Trump van mening dat de illegale immigranten het Amerikaanse vaste land moeten gaan verlaten.

In Amerika bestaat het grootste deel van de illegale immigranten uit Mexicanen. Dat is ook de reden dat Trump inmiddels een grote hekel heeft gekregen aan de Mexicanen. Onlangs liet de president van de Verenigde Staten nog weten dat de muur er zo snel mogelijk moet gaan komen.

Dit is de vervelendste bijwerking van het immigratieplan

lage lonen banen

Op de bovenstaande staafgrafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat de immigranten binnen de Amerikaanse landgrenzen met name de lage lonen banen innemen. Als Trump zijn immigratieplan doorzet, dan heeft dat grote gevolgen voor de samenstelling van de beroepsbevolking. De banen die op dit moment worden ingenomen door de immigranten zijn veelal banen waar de Amerikanen zelf geen trek in hebben.

De belastingverlaging en de herstructurering van de Amerikaanse infrastructuur mogen dan wel een positief effect gaan hebben op de Amerikaanse economie, de keerzijde van het immigratieplan moet ook niet vergeten worden.

Eenvoudig en goedkoop fysiek goud kopen

Open kosteloos een account bij Doijer & Kalff en koop goud vanaf 100 gram, met terugkoop garantie en tegen de scherpste prijs. Opslag apart op naam en volledig verzekerd.

Check ook de GOUD SALE waarin geregeld goudbaren tegen spotprijs worden aangeboden!