internet-tech2

Analisten van zakenbank Citigroup hebben onlangs hun mening gegeven over de internetsector. De betreffende personen lieten weten dat ze met name enthousiast zijn over het aandeel Facebook. De internetgigant heeft volgens Citigroup nog voldoende potentieel in zich. Over Twitter waren ze wat minder enthousiast.

De ervaren beleggers weten dat een belegging in de internetsector niet zomaar wat is. Binnen deze sector lossen winnaars en verliezers zich immers in een snel tempo af. De absolute uitblinkers van de afgelopen jaren zijn toch wel Google, Amazon en Facebook. Deze drie internetaandelen zaten de afgelopen jaren flink in de lift.

Citigroup geeft een ‘koopadvies’ voor deze internetaandelen

internet-citigroup

Op de bovenstaande illustratie kunnen we de favoriete internetaandelen van Citigroup zien (links). De analisten van de zakenbank benadrukken dat ze met name heil zien in Facebook. Het koersdoel bedraagt 165 dollar. Volgens Citigroup zal Facebook ook de komende tijd sterk gaan profiteren van de advertenties die via het sociale platform worden vertoond.

Daarentegen is Citigroup erg pessimistisch over de toekomst van Twitter. Citigroup laat weten dat dit aandeel haar beste tijd heeft gehad en dat het voor de beleggers te hopen is dat Twitter binnen afzienbare tijd wordt overgenomen. Het blijft dus oppassen geblazen binnen de internetsector.

Zo koop je de volgende Google of Facebook

Veel mensen durven niet beleggen omdat ze schrik hebben. Maar beleggen is een van de slimste dingen die je kan doen met je geld. Met enkele simpele richtlijnen kan je veel beginnersfouten vermijden en een leven lang genieten van geweldige beleggingen.

Ik word een Slimme Belegger