gold

Sinds de zomer van 2016 hebben de goudbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De goudprijs is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Zo lieten diverse zakenbanken de afgelopen tijd weten dat ze geen enkel heil zien in het edelmetaal. Sterker nog, de goudprijs zou de komende tijd volgens diverse analisten met nog tientallen procenten in waarde kunnen gaan dalen!

Deze grafiek van de goudprijs verdient de nodige aandacht

goudprijs-ta

Peter Brandt, CEO van Factor LLC, is een expert op het gebied van commodities. Hij publiceerde op zijn Twitter-kanaal onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de goudprijs aan het begin van vorig jaar uit het dalende trendkanaal wist te breken. Dit trendkanaal was op dat moment al 25 maanden actief.

De dalende beweging van de afgelopen tijd kan volgens deze grafiek slechts een ‘correctie’ zijn als reactie op de technische uitbraak van vorig jaar. Mocht de goudprijs de komende tijd de oude weerstandslijn gaan testen als nieuwe steun, dan hebben we zelfs met een ware trenddraai te maken!

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER