Beleggingsopportuniteit

Kyle Bass, oprichter van hedge fund Hayman Capital, zegt dat de wereld aan de vooravond staat van een ‘tektonische shift’. M.a.w. er staat een enorme aardverschuiving te wachten. Hij ziet dan ook een van de grootste opportuniteiten van deze eeuw ontstaan.

Kyle Bass is een van de beste hedge fund managers op Wall Street. Zijn fonds haalde in 2016 een rendement van bijna 25% tegenover 9% voor de S&P 500 en 0,28% voor het gemiddelde hedge fund. Sinds de oprichting in 2006 haalde het hedge fund een rendement van 436% of gemiddeld 16,7% per jaar.

Het loont dus om te luisteren naar deze man.

Volgens Bass staat de wereld aan de vooravond van een aardverschuiving van deflatie verwachtingen naar reflatie verwachtingen. Veel landen zitten met een maximale schuld en de rentevoeten gaan stijgen. De gevolgen daarvan kunnen ernstig zijn.

Azië is het beloofde land

Het enorme onevenwicht is hallucinant en zorgt voor een gigantische opportuniteit voor beleggers, aldus Kyle Bass. “One opportunity in particular has the greatest risk-reward profile we have ever encountered in our decade of being a fiduciary”.

Welke opportuniteit dit precies is, laat Bass niet rechtstreeks weten. Maar Hayman Capital lanceerde recent wel een 3e fonds dat georiënteerd is op Azië. Het 3e Aziëfonds is opgericht ‘met de intentie om in te spelen op het grootste onevenwicht uit de financiële geschiedenis.’

In juli lanceerde Hayman ook al een fonds gericht op Azië met het China Opportunities Fund.

Bron: Yahoo Finance

Vergeet traditionele aandelen. Dit zijn de aandelen van de komende jaren!

De gewone aandelenmarkt staat al jaren op een extreem hoge waardering. Wanneer dit eindigt, weet niemand. Maar iedereen is het er wel over eens dat te lang in deze markt blijven, desastreuze gevolgen kan hebben. Het toekomstige rendement is beperkt.

Je kan dan ook beter beleggen in een sector die fors ondergewaardeerd is. Deze aandelen bieden veel meer mogelijkheden.

Lees verder en ontdek de grootste opportuniteit uit je beleggingsleven.