Als er iets is waar je als technologieliefhebber ieder jaar naar uitkijkt, dan is het CES. Op CES laten de technologiebedrijven hun nieuwste snufjes zien. Razer presenteert er ieder jaar een nieuw concept. Deze keer komt Razer met een laptop met 3 schermen die je handig (en automatisch) opvouwen in een notebook.

Het ziet er toch wel behoorlijk bijzonder uit, de laptop van Razer. Je kan je de vraag stellen wat je moet doen met een laptop met 3 schermen. De vraag die Razer stelt is, ‘Waarom niet?’.

In het bedrijfsleven is het al ingeburgerd om met een of meerdere schermen te werken. Echte gamers installeren ook computers met verschillende beeldschermen om een beter beeld te krijgen op het spel. Razer transformeert al deze behoeftes in een laptop.

Razor 3 screen laptop

Er zijn in het totaal drie 17.3-inch IGZO beeldschermen met Nvidia G-Sync video technologie en 12K resolutie. Er is geen enkele andere laptop te vinden met meer pixels. Er wordt een Nvidia GeForce GTX 1080 grafische kaart ingebouwd die geschikt is voor virtual reality.

Naast het prachtige beeldscherm is er ook nog een toetsenbord dat men kan configureren in 16,8 miljoen verschillende kleuren die ingesteld kunnen worden afhankelijk van de gebruiker, app of games die er gebruikt worden.

Razor 3 screen laptop toetsenbord

Meervoudige beeldschermen worden steeds meer gegeerd door professionals, gamers en ontwerpers. Het is de eerste keer dat dergelijke technologie geïntegreerd wordt in een draagbare computer, aldus Min-Liang Tan, oprichter en CEO van Razer.

Je zou verwachten dat laptops alleen maar dunner worden in de toekomst. Maar Razor bewijst dat het zo niet moet zijn, zolang je maar coole features toevoegt. En dat is hierbij absoluut het geval.

Het blijft uiteraard een concept, maar dit zou in de komende jaren best wel eens in de winkel kunnen liggen.

Bron : Mashable

Foto’s: Lili Sams (Mashable)

Vergeet traditionele aandelen. Dit zijn de aandelen van de komende jaren!

De gewone aandelenmarkt staat al jaren op een extreem hoge waardering. Wanneer dit eindigt, weet niemand. Maar iedereen is het er wel over eens dat te lang in deze markt blijven, desastreuze gevolgen kan hebben. Het toekomstige rendement is beperkt.

Je kan dan ook beter beleggen in een sector die fors ondergewaardeerd is. Deze aandelen bieden veel meer mogelijkheden.

Lees verder en ontdek de grootste opportuniteit uit je beleggingsleven.