Beste belegger,

Het is weer een mooie dag vandaag, althans voor beleggers die op zoek zijn naar hoog renderende beleggingskansen. Want…. We presenteren vandaag een gloednieuwe Turbo Trade van de Maand.

En wie de vorige trades een beetje heeft gevolgd, had ondertussen al honderden procentpunten aan winst kunnen pakken.

Letterlijk!

Met andere woorden: bedragen van 500 euro of meer, zouden in het halfjaar dat wij deze trades uitsturen met GEMAK hebben verdubbeld.

Nogmaals… helemaal gratis!

Bekijk onze vorige trades maar eens:

En vandaag kijken we naar een nieuwe trade voor de Gratis Turbo Trade van de Maand. Het is een aandeel waar we allemaal van hebben gehoord. En het is een aandeel dat bijna geen enkele belegger kan betalen.

Tenzij je het niet erg vindt om ongeveer 300.000 dollar te spenderen aan één aandeel.

Juist. We hebben het over Berkshire Hathaway, dat nu handelt voor ongeveer 285.000 dollar per stuk.

Gelukkig hebben we met Turbo’s wel een mooie manier om in te spelen op Berkshire. En voor die turbo’s hoef je dus geen tweede hypotheek voor af te sluiten. De Turbo’s gaan nu voor zo’n 6,70 euro per stuk.

Maar laten we eerst eens kijken naar de Technicals van Berkshire:

Berkshire spreekt ons momenteel aan, omdat het aandeel op de weekgrafiek een mooie falling wedge maakt.

Op bovenstaande grafiek ziet u de weekgrafiek. Dat betekent dat iedere candle op deze grafiek, staat voor 1 week. Sinds januari 2018, is Berkshire langzaam maar zeker wat gaan consolideren en dalen.

Vandaag de dag, fluctueert Berkshire heel netjes aan de onderkant van dit patroon en zien wij kansen voor herstel naar de bovenkant van de range (ongeveer 300.000). Mocht het zo zijn dat Berkshire doorbreekt, dan komt al snel de 320.000 in het vizier.

Omdat je nu mooi aan de onderkant van het patroon koopt, kan je ook een mooie en redelijk strakke stoploss plaatsen. Zo net onder de 260.000 vinden wij een mooi moment om te concluderen dat de trade toch niet werkt.

Daar gaan we echter niet vanuit en voorzien een herstel naar de bovenkant van de range, waarbij zelfs een uitbraak niet mag verbazen.

Om hier op in te spelen, kopen we graag een Turbo van Commerzbank. Daarbij gaan we voor de volgende serie:

Naam: BEST Turbo op Berkshire Hathaway A
ISIN: DE000CV89NQ9
Hefboom: 5.01
Stoploss: 228.559,37 USD

Bekijk alle details op deze pagina.

Deze Turbo heeft een hefboom van 5,01. Dat betekent dat deze turbo 5,01x zo hard beweegt als het aandeel Berkshire Hathaway A. Zowel omhoog als omlaag.

Daarbij presenteren we in onze optiek een zeer interessante kans. En we begrijpen: voor veel traders is Berkshire Hathaway niet direct het eerste aandeel dat op de radar verschijnt, vanwege de hoge prijs. Maar in dit geval, kan je er prima op inspelen en zelfs met een zeer beperkte positiegrootte.

Omdat we deze trade initiëren op basis van de weekgrafiek, is dit wel een trade waar je iets meer geduld bij mag hebben. Veel van onze vorige trades waren allemaal korte trades (een paar dagen tot maximaal een paar weken). In dit geval gaan we uit van een paar weken tot maximaal 3 maanden.

Disclaimer: Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.

Reacties