Marktwaarde Apple

In alle stilte heeft Apple een nieuwe reeks producten gelanceerd. Er werd deze keer geen groot evenement georganiseerd. Apple waarschuwde enkele mediakanalen en publiceerde de updates op zijn website. Niets bijzonders op het eerste zicht, maar toch springen er enkele coole producten in het oog.

Dit is een overzicht van de nieuwe producten die Apple op de markt brengt.

# 1. Nieuwe – goedkopere – iPads

De nieuwe iPads komen met een prijsverlaging. De nieuwe 9,7-inch iPad kost nu slechts $329, veel minder dan de huidige 9,7 ich iPad Pro die $599 kost.

De nieuwe iPad heeft 32GB capaciteit en komt in 3 kleuren: zilver, goud en grijs. Het heeft ook de snelle A9 chip van Apple, zoals die van de iPhone 6.

Apple iPads

# 2. Rode iPhone

Apple lanceerde ook een rode iPhone 7. Alles is hetzelfde aan de iPhone, maar de kleur is nu ook beschikbaar in een prachtig rood. Een deel van de opbrengst zal naar RED gaan, een organisatie die onderzoek en preventie doet rond aids.

De rode iPhone zal alleen beschikbaar zijn met 128GB of 256GB opslagruimte, er is geen 32GB versie.

Apple rode iPhone

# 3. Clips

Het grootste technologiebedrijf ter wereld introduceert ook een nieuwe app, Clips. Clips is een mengeling van Snapchat en iMovie. Je kan foto’s en korte video’s voorzien van speciale filters voor je ze deelt.

# 4. Apple Watch bandjes

Apple voorziet ook een nieuw gamma bandjes voor de Apple Watch: gestreept en geweven nylon, Nike Sport bandjes en speciale edities van modemerk Hermès.

# 5. Nieuwe cases

Voor de iPhone 7 en 7 plus komen er ook nieuwe cases: 3 nieuwe kleuren in de silicone modellen en 3 nieuwe kleuren voor de lederen modellen.

Bron + Foto’s: Business Insider